Laminaat & parket

Onze activiteiten beperken zich niet tot het voorzien van algemene schrijnwerken maar omvatten eveneens de plaatsing van laminaat en parket voor uw woning regio Brugge en omstreken.

Perfect egale vloer

Laminaat en parket plaatsen is geen opdracht dat u zomaar door iedereen kunt laten uitvoeren want deze activiteit vraagt ervaring en vakkennis om tot een schitterend resultaat te komen. Het team van Suwie Totaalrenovaties is hiervoor dan ook dé geschikte partner.

Met ons professioneel materiaal en een ruime portie enthousiasme zorgen wij voor een snelle maar perfect egale plaatsing van al uw laminaat en parket te Brugge.

Gezelligheid en warmte

Zowel parket als laminaat geven een natuurlijke uitstraling aan uw woning en zorgen voor een gezellige warmte. Parket is een puur natuurproduct dat klasse en stijl uitstraalt terwijl laminaat zeer makkelijk te onderhouden is. Ook hier hebben beide materialen dus heel wat voordelen te bieden.

Bekijk zelf welke eigenschappen voor u het belangrijkst zijn en contacteer ons vrijblijvend voor informatie of een offerte!

Laminaat & parket
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x