Tuinhuizen

Functionele tuinhuizen

Een tuinhuis is super handig als extra opbergplaats voor tuingerief, tuinmeubelen of het buitenspeelgoed van uw kinderen. Maar niet enkel het functionele doel speelt een rol bij de keuze van uw tuinhuis maar ook het uiterlijk. Wij specialiseerden ons dan ook in het ontwerpen en plaatsen van tuinhuizen in Brugge en ander steden, gemaakt uit diverse houtsoorten die een perfecte harmonie vormen met de stijl van uw woning.

Jarenlang zorgeloos genieten

Omdat wij enkel de beste materialen gebruiken, kunnen wij u een zeer lange levensduur van uw tuinhuis garanderen. Sommige houtsoorten vragen zeer weinig of geen onderhoud zodat u op dit vlak geen extra werk voor de boeg hebt.

Alle formaten

Of u nu de voorkeur geeft aan grote of kleinere tuinhuizen, bij Suwie Totaalrenovaties in Brugge helpen wij u steeds met de glimlach. Wij leveren standaard modellen of maatwerk, afhankelijk van uw beschikbaar budget en eigen voorkeur. Speciale wensen? Dan staan wij klaar om u gericht advies te geven zodat u uw droomtuinhuis binnenkort kunt verwelkomen in uw tuin.

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst!

Tuinhuizen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x